Werken bij…

Werken bij…

De

Egelantier

Werken bij de Egelantier

Wat leuk dat je even een kijkje komt nemen op onze vacature pagina. Wij zijn een gezellig familie restaurant in Breda. We werken met leuke mensen samen om het gasten naar hun zin te maken in de Egelantier en om te zorgen dat de gasten naar ons terug komen.

Lijkt het jou leuk om hier onderdeel van uit te maken? Dan kunnen we zeker een keer een kop koffie drinken. We bespreken de mogelijkheden, kijken natuurlijk naar ervaring. Maar dat is niet het belangrijkste. Wij zijn van mening dat alles te leren is. Ook als je nog niet veel ervaring hebt in de horeca. Het belangrijkste is dat wij graag met enthousiaste mensen werken. Dat doen we al jaren en daar hebben we een leuk team mee opgebouwd.

Kortom: Ben je gedreven? Heb jij de passie om onze gasten een avond te geven om niet te vergeten? Wil je werken met mensen die deze passie ook hebben? Vul dan het formulier in en dan ontmoeten wij elkaar hopelijk snel!

Groetjes Donny & Sandra.

Wij hebben de volgende functies beschikbaar:

Kelners & serveersters
We zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers voor ons team. We bieden een leuke informele werksfeer, gevarieerde werkzaamheden, overzichtelijke werktijden en bovenal maak je deel uit van een superteam van gepassioneerde horecamensen die werken in de horeca als hobby zien!
Heb je nog geen ervaring? Geen punt. We gaan gewoon kijken hoe snel we de werkzaamheden onder de knie kunnen krijgen.

Afwas-/Keukenhulp
Misschien wel de belangrijkste taak binnen ons bedrijf. Jij bent namelijk de spil in het web. Zonder jou geen schone borden en kan de keuken het werk niet doen. Tevens krijg jij een kijkje in onze keuken. Superleuk als eerste baantje. Je bent afwisselend door-de-weeks en in de weekenden beschikbaar.

Zelfstandig werkend kok.
Jij bent de kok met doorzettingsvermogen en culinair enthousiasme om ons team te versterken. Je hebt ervaring in de keuken en spreekt de taal van de horeca. Wij bieden je goede arbeidsomstandigheden en een creatieve keukenbrigade met gezonde ambitie. Ben jij die stressbestendige teamplayer en ben je toe aan een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden in je culinaire loopbaan?

Keukenhulp-kok
Onder leiding van chef-kok Donny ben jij de kok met culinair enthousiasme om ons team te versterken.  Ervaring is een pré. Maar nog niet noodzakelijk. Je helpt mee met de mise en place. Bereid de personeelsmaaltijden voor en je leert de gerechten van onze kaart onder de knie te krijgen. Kortom: Ben je ouder dan 16 jaar en heb je interesse in een leuke (bij-)baan? Vul het formulier in.

 

 

 

Egelantier zoekt bedieningsmedewerker

 

 

Vul hier je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op:

ParttimeFulltime