Over ons

Hallo!

Wij stellen ons graag even voor...

Hallo, wij zijn Donny en Sandra van der Weegen, sinds 2007 de trotse eigenaren van Restaurant Egelantier in Breda. Donny is tevens chef-kok en leeft daarmee zijn jongensdroom uit. Bij Sandra zit het gastvrouwschap als gegoten. Ons team bestaat uit een hecht clubje super enthousiaste medewerkers. Daarnaast leiden wij jong talent op. Wij zijn erkend leerbedrijf omdat wij onze passie voor en kennis over ons vak graag willen doorgeven.

Wij vinden het leuk om onze gasten te verwennen en plezieren

Iedereen moet zich thuis voelen bij de Egelantier. Dat is ons motto. Waar dat op neerkomt? Aandacht geven, interactie en oog houden voor wat iemand wel of niet wil. En weet je wat? Wij doen dat graag! Wij zijn namelijk blij met onze gasten en vinden het leuk om hen te verwennen en te plezieren. Een tevreden gast is een kroon op ons werk.

Chef Donny maakt herkenbaar bijzonder

Met de menukaart willen we onze gasten uitdagen om het herkenbare op nieuwe wijze te ontdekken. En hier komt Donny zijn passie en fameuze creativiteit om de hoek kijken. Zo maken hij en zijn witte brigade echt alles in eigen keuken, van brood tot aan ijs toe. En met ‘gewone’ producten weet hij steeds weer net iets anders te doen, bijvoorbeeld door bijzondere ingrediënten toe te voegen of door verrassende smaakcombinaties te maken. Daarbij besteedt hij erg veel aandacht aan de presentatie van zijn creaties. Donny legt de lat hoog om zijn gasten te laten genieten.

Wij hopen van harte dat je inmiddels trek hebt gekregen, zodat we jou binnenkort persoonlijk kunnen ontmoeten!

Home

Sweet home

Restaurant de Egelantier in Breda? Dat is thuiskomen voor een ongedwongen diner op niveau. Een gezellige bruine cafésfeer, een welkom gevoel, zachte feel-good muziek en blije bediening… Het is de entourage van culinair genieten van ambachtelijke creativiteit. Wie houdt daar nu niet van? Precies. Vandaar dat je zo’n gemêleerd publiek bij ons aantreft.

 

Egelantier in Breda

 

De smaak van ambacht, passie & creativiteit

Schuif dus aan en laat je eens goed in de watten leggen. Op onze drankkaart staan mooie wijnen en speciaalbieren. En onze menukaart biedt ruime keuze uit seizoensgebonden vis,-vlees en vegetarische lekkernijen. Voor de kinderen zijn er volwassen gerechten ‘in het klein’ en aan speciale wensen geven wij graag gehoor. Tot slot is er onze veelzijdige cateringservice voor partijen vanaf 30 personen. Waar je ook voor kiest: werkelijk alles is ambachtelijk én met liefde bereid. Laat je verrassen door de speelse creaties en bijzondere smaakcombinaties van ons gepassioneerd keukenteam!

Bekijk onze menukaart

Egelantier in Breda

Binnen & buiten

Restaurant de Egelantier is ook binnen & buiten: binnen vijf minuten ben je met de auto in het stadshart van Breda, terwijl je geniet van de rust daarbuiten. Buitengewoon mooi meegenomen is de ruime én gratis parkeergelegenheid ‘bij de achterdeur’. Binnen zijn de tafels, heel prettig, met linnen gedekt en buiten kun je neerstrijken in onze zalige, Mediterrane terrastuin. Kortom: laat je eens lekker door ons verwennen! Je zult merken met hoeveel plezier wij dat doen.

Reserveer direct

Egelantier in Breda