Kerstmenu

25 december en 26 december

Vier de kerstdagen bij De Egelantier!

Deze kerst bieden wij een 3 of 4 gangen kerstmenu waarin u zelf een keuze kunt maken tussen verschillende gerechten per gang. Wij hebben een heerlijk verrassend menu voor u in elkaar gezet en hopen u uiteraard te mogen verwelkomen deze kerstdagen bij De Egelantier. Bekijkt u het menu hieronder.

Reserveren

Wilt u de kerstdagen met ons vieren bij De Egelantier? Reserveert u dan nu om verzekerd te zijn van een tafel. Reserveringen voor de kerstdagen nemen wij uitsluitend telefonisch aan! U kunt ons direct bereiken via 076-5144092.

Kerstmenu

1e en 2e kerstdag

Voorgerechten

Zalm –Schillerlocken – cocktail van meloen en garnalen – Tom Yum-saus
of
Rundermuis – kalfsrilette – truffelcrème – pijnboompit – pommodori – pesto
of
Hertensalami – cranberrylikkepot – stoofpeer – reepaté – peperkoekkrokant
of
Filotaartje – walnoot – rucola – pesto – Sud ’n Sol – bospaddenstoelen

Warme tussengerechten

Kreeftencappuccino – mango – Emmenthaler-krokant – Cognac
of
Kalfsrosbief – hoisin – lychée – lotuswortel (kan vegetarisch)

Hoofdgerechten

Zalm – coquille – macademia – pastinaak – langoustine
of
Ossenhaas – kalf – pruim – schorseneer  – Calvados – truffel
of
Hert – wildzwijn – kastanje – zoethout – La Trappe – bosbessen
of
Korsthart – eekhoorntjesbrood – bataat – oesterzwam – pompoen – abrikoos

Zoete en hartige proeverijen

Abrikozenparfait – champagnemousse – marsepein – muskaatdruif
of
Artisanale kazen – stroop – noten-rozijnenbrood – druiven – studentenhaver
of
Pecannoot – perencake – frambozencremeux – witte chocolade – speculaascrunch

4 gangen – 42,50 per persoon.

3 gangen – 37,50 per persoon.
( Zonder tussengerecht)