Groepen

Uit eten met

een groep

Ben je op zoek naar een locatie waar je kunt dineren met een gezelschap? Dan kun je uiteraard ook bij ons terecht. Wij bieden drie verschillende menu keuzes voor een vaste prijs. De gerechten wisselen per seizoen.

Wij bieden per menu verschillende keuzes. De gerechten bestaan uit vis, vlees en vegetarisch. Zo is er altijd voor ieder wat wils.

Wil je liever een menu op maat. Scroll dan nog even door en geef ons jouw wensen door.

Pluspuntje: Je kunt bij de Egelantier gratis parkeren.

Egelantier menu 1

20,00 p.p.

Dit wil ik

Voorgerechten
Wrap ‘cold turkey’ (kan vegetarisch)
Gerookte kalkoen – biet – geitenkaas – appel – honing – mosterd

Italiaanse tomatensoep
Scheutje room – basilicum – serranoham – kaaskoekje

***
Hoofdgerechten
Rundersucade
Cornet – champignon – rozemarijn – meloeskes

Merluza Mexicana
Tomaat – kidneybeans – maïs – knoflook – Spaanse pepertjes – kruiden

Gepofte bataat gevuld met rucolapesto
Kruiden – eryngii – peppadew-pepperons

***
Desserts
Kaisersmarre
Vanilleroomijs – kersensaus – kirsch

Coupe Chocolat
Roomijs – slagroom – koffiesiroop – karamelsaus

egelantier menu 2

30,50 p.p.

Dit wil ik

Voorgerechten
‘Smokey’ forel
Venkel – mosterdzaad – blini – gerookte zalmsnippers

Romige aspergesoep
Gerookte zalm / amandelen – krokant koekje van Emmenthalerkaas

Serranoham
12 Maanden gerijpt – abrikoos – likkepot – truffelmayo

Mosseltjes op Spaanse wijze
Gebakken – kruidenboter – chorizo – gegrilde paprika

***
Hoofdgerechten
Biefstuk Grillé
Groene pepertjes – calvados – room

Asperges ‘Flamande’ of Noorse zalm
Gehakt ei – peterselie – botersaus

In yoghurt gemarineerde kalkoenfilet
Baharat – courgette – gekonfijte gember

Krokant korsttaartje met asperge
Spinazie – ei – pesto – geitenkaas

***
Desserts
Red Velvetcake
Bosbessensorbetijs – frambozencremeux – muntroom

Passievrucht
Sorbetijs – speculaascrumble – panna cotta

Rozenmousse
Witte chocolade – spekkoek – lychee

SHARED-DINING mENU

32,50 p.p.

Dit wil ik

Voorgerecht
Entre nous
Bonbon van serranoham – rundercarpaccio – chorizo – scroppino mango/sinaasappel

***
Tussengerecht
‘Saison Delights’
Surimi –  Hollandse garnalen – asperge cappucino – ei – truffel – gerookte zalm

***
Hoofdgerecht
‘Selection de Viande’
Kalf ‘African rub’ – Belgisch zuurvlees – saltimbocca – groene pepertjes – Calvados

***
Dessert
Maak plaats voor de desserts!
Red Velvetcake – aardbei – vanilleroomijs – spekkoek – witte chocolade

U kunt dit aanvullen met een drankarrangement. +5 Euro p.p. (of 4 bijpassende proefglazen speciaalbier of 2 bijpassende wijnen)

Gezelschappen

EEN MENU GEVONDEN?

Anders helpen we graag verder. We hebben verschillende menu's voor groepen gemaakt. Mocht je toch iets anders willen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We kunnen namelijk ook een menu op maat samenstellen. Druk op de knop hieronder om jouw wensen aan ons door te geven. We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Menu op maat samenstellen