Groepen

Uit eten met

een groep

Ben je op zoek naar een locatie waar je kunt dineren met een gezelschap? Dan kun je uiteraard ook bij ons terecht. Wij bieden drie verschillende menu keuzes voor een vaste prijs. De gerechten wisselen per seizoen.

Wij bieden per menu verschillende keuzes. De gerechten bestaan uit vis, vlees en vegetarisch. Zo is er altijd voor ieder wat wils.

Wil je liever een menu op maat. Scroll dan nog even door en geef ons jouw wensen door.

Pluspuntje: Je kunt bij de Egelantier gratis parkeren.

Egelantier menu 1

20,00 p.p.

Dit wil ik

Voorgerechten
Romige pompoensoep
Peer – coppa di parma – amandel

Mousse van gerookte forel
Rouille – garnaal – knoflook – citroengras

***
Hoofdgerechten
Zachtgestoofde rundersucade
Saus van La Trappe – zilveruitjes – kruiden

Zalmstukjes uit de oven
Pesto – pommodoro – witte wijn – room

Taartje van pompoen en rozemarijn
Oesterzwam – geitenkaas – tuinkruiden

***
Desserts
Malagaroomijs & Speculaas
Crumble – appel – slagroom

Chocolate & Vanilla
Roomijs – stoofperensiroop – meringue – kardemom

egelantier menu 2

30,50 p.p.

Dit wil ik

Voorgerechten
Bonbon van zalm en forel
Rouille – Ras el Hanout – wortelcrunch – gefrituurde rode ui

Reepaté
Tutti frutti – speculaaskrokant – truffelmayonaise

Hertensalami
Cranberrylikkepot – rozijn – mango – chutney

De smaken van soepenpastinaak – pompoen – Wildbouillon – Madera – kaaskrokant

Frisse salade met Coppa di Parma (kan ook vegetarisch)
Fusilli – peer – truffelpecorino – pepitapitten – noten/pruimendressing

***
Hoofdgerechten

Wildpeper
kruidige stoverij – speculaas – vossenbessen -rode wijn

Duo van rund
Kalfsbiefstukje  – sucade – La Trappe Isidor – meloeskes

Ossobucco van kalkoen
Pommodoro – gremolata – paprika – courgette – rode wijn – basilicum

Korsttaartje oesterzwammen
Vegetarisch – pesto rosso – Blue d’Auvergne

Zarzuela Merluzo nero
Spaanse visstoverij – Brandy – tomaat – Fruit de Mer – knoflook – kruidig

Beenhammetje ‘Maple-sirup’ uit de oven
Pompoen – amandel – Jocai

***
Desserts

Peren-lemoncake
Warm geserveerd – kaneelroomijs – frambozencremeux – amandelmelk

Proeverij van ambachtelijk ijssoorten
Stroopwafel/vanille – chocolade/pepita – bosvruchten

Boerenjongensroomijs
Bisquit – gekaramelliseerde appel – vanille – sneeuw van kardemom

Witte chocolademousse
Gel van sinaasappel – stoofperenstroop – chocoladecrumble

Appelstroop-walnotenijs
Roomijs –muskaatdruif – speculaasroom – fudge

De smaken van Europese artisanale kazen
Notenbrood – kannetje appel – gemberstroop

SHARED-DINING mENU

32,50 p.p.

Dit wil ik

Voorgerecht
Flavors of the chef
Reepaté, likkepot, hertensalami, Coppa di Parma, truffel, rundercarpaccio

***
Tussengerecht
Vegetarische lekkernijen
Pesto pomodori taartje, bieterbal, ras el hanout, pastinaaksoep, frisse venkel salade

***
Hoofdgerecht
Wild in de hoofdrol
Wildpeper, pruim, wildzwijn, hertenbiefstuk, seizoensgroenten

***
Dessert
Herfstachtige desserts
Perenlemoncake, speculaasroom, witte chocolade mousse, stroopwafelijs, biscuit

U kunt dit aanvullen met een drankarrangement. +5 Euro p.p. (of 4 bijpassende proefglazen speciaalbier of 2 bijpassende wijnen)

Gezelschappen

EEN MENU GEVONDEN?

Anders helpen we graag verder. We hebben verschillende menu's voor groepen gemaakt. Mocht je toch iets anders willen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We kunnen namelijk ook een menu op maat samenstellen. Druk op de knop hieronder om jouw wensen aan ons door te geven. We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Menu op maat samenstellen