Bijzondere bierproeverij met een shared-dining menu


Bijzondere bierproeverij met een shared-dining menu

Op donderdag 11 april organiseert Restaurant de Egelantier in samenwerking met Brewdog een unieke avond in Breda. Onder leiding van de internationaal erkende biersommelier Karel van Broekhoven. Hij is een Bourgondische ras-Brabander, meer dan 25 jaar expert in bijzondere bieren en erkend brouwer, maar vooral de lach tekent zijn warme persoonlijkheid. Hij houdt van verhalen vertellen, staat met twee benen op de grond en weet iedereen geboeid te krijgen voor bier. Wij zorgen deze avond voor een 4 gangen shared-dining met leuke hapjes en gerechtjes.

Pairing & sharing: Een avond vol bier, eten, lachen, gezelligheid, foodsharing, beerpairing, verhalen, genieten & gastvrijheid.

De bierproeverij inclusief 4 gangen shared-dining
Deze bierproeverij wordt georganiseerd door Karel & Donny. Het begint om 18.30 uur en wordt verzorgd inclusief een 4 gangen shared-dining menu met perfect bijpassende bier-spijs happen.
Tijdens de proeverij worden er verschillende bieren van Brewdog geproefd. Karel vertelt alles over de achtergrond van de bieren.

Reserveren
Wees er snel bij, want we hebben plaats voor maximaal 40 personen. De avond start om 18:30 en duurt ongeveer 2,5 uur. De kosten bedragen €42,50 per persoon.

Ben je een bierliefhebber en heb je zin in een proeverij met heerlijke bieren en lekkere gerechten: Reserveer nu voor 11 april en klik op de button hieronder.

Reserveren