Egelantier TV

Egelantier

TV

Welkom! Bij Egelantier TV!

In Egelantier TV laat eigenaar-chefkok Donny van der Weegen verschillende bereidingen van gerechten zien. Gerechten die bij de Egelantier ook op de kaart staan en gerechten welke Donny zelf het liefst maakt. De één wat eenvoudiger om te maken, de ander geeft misschien wat meer uitdaging. Waarom we deze gerechten graag met jou delen? We houden van lekker eten en zien je natuurlijk graag bij ons in het restaurant, maar het is natuurlijk ook leuk om thuis eens nieuwe gerechten uit te proberen.

Ontvang gratis updates van Egelantier TV
De komende tijd gaan we op deze pagina nog meer recepten en tips en tricks met u delen. Ook bieden we verschillende ingrediënten aan in onze winkel in het restaurant om je op weg te helpen voor als je thuis een menu wilt bereiden.

Schrijf je in via het formulier hier links op deze pagina en ontvang:

  • De nieuwste aflevering van Egelantier TV
  • Tips en tricks voor in de keuken
  • Recepten van seizoensgerechten en verschillende bereidingen
  • Leuke voordelen van restaurant De Egelantier

 

Volg Egelantier TV hier!
We zouden het erg leuk vinden als je ons wilt volgen. Je kunt je natuurlijk ten alle tijden uitschrijven.

 

 

EgelantierTV aflevering 1: Gebardeerde kalkoen met andijviestamp

EgelantierTV

Afleveringen

Gebardeerde kalkoenfilet

Met andijviestamp

aflevering 1

Kalkoenfilet in het voorjaar? Ja natuurlijk. Kalkoen wordt vaak in verband gebracht met de feestdagen, maar is ook een heerlijk stukje gevogelte om door het jaar heen te bereiden. En zo tegen het eind van de winter serveren we er een smeuïge andijviestamp bij. Donny vult de kalkoenfilet met rivierkreeftstaartjes en bardeert het met spek. Om te smullen!

Bekijk de video om dit leuke gerecht zelf thuis te maken. Wil je de volgende video’s en tips ook ontvangen? Laat dan even je e-mailadres achter bovenaan deze pagina.

Atjar Tjampoer

Salade

Aflevering 2

We zijn weer lekker bezig geweest in de keuken van de Egelantier. En gisteren hebben we Atjar Tjampoer salade gemaakt. Een mooie salade voor bij het paasmenu. Wil jij hem ook maken? Bekijk hier onze bereidingswijze.

Zalmterrine

Met wasabi-limoenroom

Aflevering 3

In deze video de derde aflevering van Egelantier TV waarin chefkok Donny van der Weegen zalmterrine met wasabi-limoenroom bereidt. Dit is en heerlijk fris recept voor dit voorjaar. Hiermee kan je je gasten natuurlijk helemaal in de watten leggen. Donny legt je in deze video hoe je dit gerecht eenvoudig thuis kunt maken.

Recept: Wasabi-limoenroom
1 Theelepel wasabi
1 uitgeperste limoen
250ml crème fraiche
snufje zout
Roer dit rustig door elkaar.

Eet smakelijk!