De asperges staan weer op het menu


De asperges staan weer op het menu

De Asperges staan weer op het menu!

Het Witte Goud

Ze zijn er weer… Dan hebben we het natuurlijk over de asperges. Het Witte Goud! Ook dit jaar hebben we een aantal heerlijke gerechten maken met de asperge als hoofd ingrediënt.

De asperges van de Egelantier… Dat moet u zeker een keer proeven. We hebben de volgende gerechten voor je klaar staan.

Romige aspergesoep | 6,25
gerookte zalm / amandelen – krokant koekje van Emmenthalerkaas

Proeverij van asperge | 11,25
Asperge – gandaham – ei – truffel – cappucino – cocktail zalm/asperge

Asperges ‘Flamande’ of Noorse zalm | 21,50
Gehakt ei – peterselie – botersaus

Krokant korsttaartje met asperge | 19,25
Spinazie – ei – pesto – geitenkaas

En daarbij past natuurlijk een lekker nagerecht…

Coupe Romanoff | 10,25
Vanilleroomijs – aardbeien – crème de cassisroom – wodka – meringue

De asperges waarmee wij werken zijn ook dit jaar weer van Boer Tielemans uit Bavel. Vanaf 1988 richt dit boerenechtpaar zich al op de teelt van witte asperges. Dit is passie die je terugziet in het product en dus ook op het bord.