Reserveer het shared dining menu met speciaalbieren


Reserveer het shared dining menu met speciaalbieren

Shared dining

met een bijzondere bierproeverij

–  WEGENS SUCCES VERLENGD –

Voor de bierliefhebbers serveren wij deze week, van 13 tot en met 18 maart, een speciaal proeverij menu om samen te delen. Omdat we zoveel positieve reacties hebben gekregen van onze gasten hebben we besloten om dit proeverijmenu op de menukaart te zetten. Klik hier. Het menu bestaat uit 4 verschillende gangen. Elke gang wordt geserveerd met een bijpassend proefglas speciaalbier. De prijs is 35,- p.p.

Bieren in het menu 
Twee bieren zullen wij vast verklappen… Op Facebook hebben wij onze volgers gevraagd welke bieren niet mogen ontbreken. We hebben een keuze gegeven tussen Cornet en La Trappe Isi’dor.

CORNET is een oaked, zwaar blond Belgisch bier (alc. 8,5 vol.%). Het bier krijgt z’n subtiele vanilletoets dankzij de eikenhouten snippers die tijdens het brouwen worden toegevoegd.Het wordt gebrouwen ter ere van Salomon de Maldeghem, Ridder uit de 11de eeuw.

LA TRAPPE ISID’OR is in 2009 gebrouwen ter gelegenheid van het 125-jarig bestaan van Abdij O.L.V. van Koningshoeven. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud. Het bier is vernoemd naar broeder Isidorus, de eerste brouwer van de abdij.

Na 32 stemmen was de uitkomst exact 50%-50%. Dus we kunnen wel zeggen dat deze bieren sowieso bij een bepaalde gang geserveerd worden.

Reserveren
Wil je tijdens deze week een hapje komen eten en genieten van ons proeverij menu en de heerlijke bieren? Reserveer dan nu een tafel in de week van 13 tot en met 18 maart.

Het menu

Proeverij 1
Lekker snoepen
Bonbon van kalf – rundercarpaccio – serranoham – likkepot

Proeverij 2
Oosters tintje
Pekingeend – atjar ketimoen – zalmsashimi – kimchi – kombucha

Proeverij 3
Meatlovers
Ossenhaas – Boeuff Bourgignon – Ribsteak – Kalf

Proeverij 4
Desserts & toetjes
Peer – sinaasappel – sorbet – spekkoek – truffels – hazelnoot