Kerstmenu 2017


Kerstmenu 2017

25 december en 26 december

Vier de kerstdagen bij De Egelantier!

Deze kerst bieden wij een 3 of 4 gangen kerstmenu waarin u zelf een keuze kunt maken tussen verschillende gerechten per gang. Wij hebben een heerlijk verrassend menu voor u in elkaar gezet en hopen u uiteraard te mogen verwelkomen deze kerstdagen bij De Egelantier. Bekijkt u het menu hieronder.

Reserveren

Wilt u de kerstdagen met ons vieren bij De Egelantier? Reserveert u dan nu om verzekerd te zijn van een tafel. Reserveringen voor de kerstdagen nemen wij uitsluitend telefonisch aan! U kunt ons direct bereiken via 076-5144092.

Kerstmenu

1e en 2e kerstdag

Voorgerechten

Zalmterrine – marlijn – cocktail van rivierkreeft en ananas – whiskysaus
of
Runderbavette – kalfsrilette – truffelcrème – pijnboompit – rode pesto
of
Gerookte eendenborst – pruimenlikkepot – reepaté – vossenbessen
of
Taartje van sud ’n sol-tomaat – rucolapesto – Mozzarella – bospaddestoelen

Warme tussengerechten

Kreeftencappucino – mango – cognac
of
Ribeye – hoisin – Chinese kool – lotuswortelchip (kan vegetarisch)

Hoofdgerechten

Zeewolf – coquille – macademia – pastinaak – krab – saffraan
of
Ossenhaas – kalfssucade – sjalot-tarte tatin – Madeira – truffel
of
Hazenpeper – wildzwijn – kastanje – bramen – zwarte knoflook
of
Dumplins – eekhoorntjesbrood – bataat – oesterzwam – abrikoos

Zoete en hartige proeverijen

Rozen-vanilleparfait – champagnemousse – marsepein – muskaatdruif
of
Artisanale kazen – stroop – noten-rozijnenbrood – druiven – studentenhaver
of
Appel-mascarponemousse – sinaasappelcremeux – witte chocolade – speculaascrunch

4 gangen – 42,50 per persoon.

3 gangen – 37,50 per persoon.
( Zonder tussengerecht)