Menu

Welkom!

Chef-kok Donny zijn speelse creaties zijn een lust voor het oog én uw smaakpapillen. Ieder nieuw seizoen raakt hij weer geïnspireerd door de producten van dat moment en borrelen er originele combinaties en stijlvolle presentatietechnieken bij hem op. Iedere menukaart verrast hij u opnieuw met bijzondere smaaksensaties, boordevol  variatie. Speciale verzoeken hoeft u alleen maar door te geven. Wij vinden namelijk dat iedereen lekker uit eten moet kunnen gaan!

U kunt bij ons ervoor kiezen om van de kaart te dineren of voor het shared-dining proeverijmenu.

We nodigen u uit om uw ogen alvast de kost te geven van onze huidige menukaart. We hopen snel, ook voor u, de culinaire daad bij het woord te kunnen voegen!

Ieder seizoen wordt u opnieuw verrast met bijzondere smaaksensaties, boordevol variatie.

Shared dining proeverij menu

Ons shared-dining proeverijmenu! bestaat uit 4 verschillende gangen. Elke gang wordt geserveerd met een bijpassend proefglas speciaalbier of wijn of een non-alcoholische drank. De prijs is 35,- p.p. inclusief dranken.

Proeverij 1
LEKKER SNOEPEN
Carpaccio – Vitello Tonato – abrikozenconfiture – serranohambonbon
Proeverij 2
TIME FOR FISH
mousse van zalm – tartaar van marlijn – kreeftenbisque – Shillerlocken
Proeverij 3
MEATLOVERS
Ossenhaas – kalfoester – kruidige stoverij – peper – cognac
Proeverij 4
DESSERTS & TOETJES
Sinaasappel – stracciatella – spekkoek – vlierbloesem – pruimenbavaroise
Dit menu is per tafel te bestellen.

 

Reserveer het shared-dining menu

Bent u benieuwd naar hoe onze gasten dit menu ervaren hebben? Lees het hier in een blog van Stappen & Shoppen en in een blog van Breda nieuws.

U kunt bij ons al een 3-gangenmenu eten vanaf €27,50 per persoon. Onze gerechten kunnen allergenen bevatten. Wij helpen u graag met een passend advies.

Direct reserveren

Reserveren